Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika u zraku

Uhitili ga nakon što je posadi aviona rekao: 'Svi ste otrovani!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usred leta aviona na liniji Hong Kong-Newark neimenovani je putnik zapanjio članove posade rekavši im kako su sve osobe u letjelici otrovane.

Na letu 116 američkog United Airlinesa iz Hong Konga za Newark (New Jersey) dogodio se incident. Jedan je putnik posadi rekao kako su svi ljude u letjelici otrovani.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Nije rekao ni kako, ni čime su navodno otrovani, niti za njegovu tvrdnju ima ikakvih vidljivih dokaza, no ubrzo su ga okružili drugi putnici koji su mu onemogućili kretanje avionom.

>> VIDEO Avion nenadano krenuo pa se zabio u hangar

Prema informacijama WABC-a, avion je u Newark sletio nekoliko minuta nakon 20 sati po hrvatskom vremenu. Dvadesetak minuta poslije, iz letjelice je s lisičinama na rukama izveden muškarac u plavoj jakni.

Policija i sigurnosne službe u New Yorku i Washingtonu obaviještene su o incidentu i vjeruju kako je incidentni putnik emocionalno nestabilan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene