Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija lokalnih vlasti

Pakistanske vlasti uhitile Bin Ladenovu djecu i supruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestero djece i dvije supruge ubijenog vođe Al Qaida, Osame bin Ladena, uhitile su pakistanske vlasti, prenosi kineska agencija Xinhua.

Spomenuta agencija poziva se na lokalnu pakistansku televiziju Duniya, koja ističe i kako su pakistanske vlasti uhitile i još četvero bliskih prijatelja ubijenog Bin Ladena. Podsjetimo, jedan od Bin Ladenovih sinova ubijen je u istoj američkoj vojnoj operaciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priznali grešku Amerikanci su sa sobom htjeli odvesti bin Ladenova sina? Slika nije dostupna 'Pustite me da spavam sada' Na Twitteru prenosio napad na Osamu, a da nije ni znao

Isto tako, Xinhua prenosi navode Urdu TV kanala Geo News, koji citira dužnosnike pakistanske obavještajne službe, koji tvrde da je Osama bin Laden ubijen u operaciji potrage provedenoj od strane pakistanskih snaga i nakon što je pakistanski vojni helikopter srušen u Abbottabadu.

Prema istim izvorima, pakistanski vojni helikopter srušen je oko 1:20 sati. Navodno ga je srušila skupina nepoznatih osoba u četvrti Sikandrabad, a rušenje je pokrenulo akciju potrage za srušenim helikopterom. Tada je došlo i do razmjene vatre.

Xinhua citira iste lokalne medije kako su kasnije dva američka helikoptera odnijela tijelo ubijenog Bin Ladena. U rušenju pakistanskog helikoptera poginula je najmanje jedna osoba, dok su još dvije ranjene. Isto tako pad je uzrokovao i požar na dvije dvjema kućama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene