Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bit će bolje'

Pahor poručuje da je došao početak kraja krize

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski predsjednik Borut Pahor u novogodišnjoj je poslanici ocijenio da Sloveniju čeka polagani izlazak iz krize.

'Iduće godine bit će malo bolje. Krizi još neće biti kraj, ali u 2014. možemo sa sigurnošću očekivati početak njenog kraja', naveo je Borut Pahor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pitanje Kosova Ljubljana bijesna zbog Vučićeve izjave: Pozvali srbijansku veleposlanicu na razgovor Slika nije dostupna Kriza u Sloveniji Pahor: Prijevremeni izbori zadnje rješenje

'Više se nikad ne smije dogoditi da nas ovakva ili slična kriza opet baci na koljena, te da zbog kratkoročnih političkih koristi, bojažljivosti ili komoditeta predugo čekamo s donošenjem neophodnih odluka', ocijenio je Pahor, dodavši da je za odluke potrebno liderstvo kakvog u vrijeme krize nije bilo, zbog čega je 'nedostojno visoku cijenu' moralo platiti mnogo Slovenaca.

Slovenska premijerka sama sebi SMANJILA plaću!

'Slovenija sada treba zahtjevne strukturne promjene, osobito na području zdravstva i visokog školstva. Ako svi damo najbolje od sebe, onda ćemo kao narod i kao država moći postići nezamislivo, te postaviti međaše boljeg i pravednijeg svijeta za našu djecu i unuke', istaknuo je Pahor u novogodišnjoj poslanici. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene