Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na ulicama Madrida u popodnevnim satima snimljen je video u sklopu kojeg se jedna djevojka pretvarala da je pijana. Reakcije muškaraca bile su šokantne.


Šokantan video objavljen na YouTube-u pokazao je što se dogodi kada se žena pretvara da je pijana, odnosno kako se muškarci odnose prema ženi za koju vjeruju da je u alkoholiziranom stanju.

Vezani članci Neuredni partneri Prekasno shvatile da su im muževi i dečki neuredni, pogledajte samo ove prizore Muškarci i žene (Foto: brightside.me) - 14 Razlike između muškaraca i žena koje su nekima neshvatljive

Djevojci koja se za potrebe društvenog eksperimenta pravila pijana prilazili su muškarci koji su joj nudili još alkohola i pokušavali s njom stupiti u intimne odnose. Jedan ju je pokušao nagovoriti da ode u hotel s njim, a niti jedan joj nije pokušao pomoći iako im je rekla da joj se mobitel ugasio i da ne može stupiti u kontakt s prijateljima.

UŠLE SU NEPOZNATOM MUŠKARCU U AUTOMOBIL Iznenadila ih njegova reakcija

Video je objavila španjolska klinika za odvikavanje, a sniman je u Madridu u 17.30 sati. Ravnatelj klinike poručio je, govoreći o videu, da je ono što ćemo vidjeti više od jednostavnog društvenog eksperimenta.

'Ova situacija nameće mnoga pitanja: što bi se, primjerice, moglo dogoditi u petak ili subotu navečer', rekao je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju