Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na ulicama Madrida u popodnevnim satima snimljen je video u sklopu kojeg se jedna djevojka pretvarala da je pijana. Reakcije muškaraca bile su šokantne.


Šokantan video objavljen na YouTube-u pokazao je što se dogodi kada se žena pretvara da je pijana, odnosno kako se muškarci odnose prema ženi za koju vjeruju da je u alkoholiziranom stanju.

Vezani članci Ilustracija Žene u Hrvatskoj od danas do kraja godine rade besplatno Slika nije dostupna Žene imaju manji mozak, ali...

Djevojci koja se za potrebe društvenog eksperimenta pravila pijana prilazili su muškarci koji su joj nudili još alkohola i pokušavali s njom stupiti u intimne odnose. Jedan ju je pokušao nagovoriti da ode u hotel s njim, a niti jedan joj nije pokušao pomoći iako im je rekla da joj se mobitel ugasio i da ne može stupiti u kontakt s prijateljima.

UŠLE SU NEPOZNATOM MUŠKARCU U AUTOMOBIL Iznenadila ih njegova reakcija

Video je objavila španjolska klinika za odvikavanje, a sniman je u Madridu u 17.30 sati. Ravnatelj klinike poručio je, govoreći o videu, da je ono što ćemo vidjeti više od jednostavnog društvenog eksperimenta.

'Ova situacija nameće mnoga pitanja: što bi se, primjerice, moglo dogoditi u petak ili subotu navečer', rekao je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju