Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki vojnik u borbu kraj jednog afganistanskog sela otišao je s kamerom na glavi i snimio kako zapravo izgleda kada se čovjek nađe u otvorenoj paljbi.


Jedan je američki vojnik, trenutno stacioniran u Afganistanu, u borbu otišao s kamerom na kacigi kako bi svima svoju svakodnevicu. Snimka koju ćete vidjeti snimljena je u provinciji Kunar za vrijeme izvidnice jednog sela u svrhu prikupljanja podataka od strane američke vojske.

>> Rast će im izgubljeni udovi: Stvaraju vojnika koji se može regenerirati?!

Vezani članci Šokantna snimka uhićenja Georgea Floyda - 5 Uznemirujuće snimke kamera s policijskih odora otkrile nove detalje o zadnjim trenucima čovjeka čija je smrt izazvala val nereda u svijetu Damir Krstičević (Foto: MORH) Preminuo pripadnik HV-a ozlijeđen u Afganistanu: ''Hrabro i časno u vječnost je otišao naš sin, vojnik, muž i otac''

Vojnik se spuštao nizbrdo prema selu probijajući se pucnjavom, no u jednom trenu biva pogođen. 'Pogođen sam ukupno četiri puta, od čega jednom u kacigu što mi je razbilo kameru. Bili smo u izvidnici kada smo se morali sakriti od paljbe strojnice. Tada sam ja izašao kako bih privukao paljbu na sebe da se moj vod uspije izvući na sigurno', rekao je vojnik koji je ovo snimio.

Inače, on se izvukao bez ozljeda, nijedan metak nije probio zaštitni prsluk niti kacigu, a snimka je snimljena prošli tjedan. Na YouTubeu ju je pogledana više od 7 MILIJUNA puta! Pogledajte je i vi:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook