Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 7 milijuna pregleda

Ovo NIJE IGRICA! Ovako izgleda rat u Afganistanu iz prvog plana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki vojnik u borbu kraj jednog afganistanskog sela otišao je s kamerom na glavi i snimio kako zapravo izgleda kada se čovjek nađe u otvorenoj paljbi.

Jedan je američki vojnik, trenutno stacioniran u Afganistanu, u borbu otišao s kamerom na kacigi kako bi svima svoju svakodnevicu. Snimka koju ćete vidjeti snimljena je u provinciji Kunar za vrijeme izvidnice jednog sela u svrhu prikupljanja podataka od strane američke vojske.

Pročitajte i ovo Rusija planira ukloniti Talibane s popisa terorističkih organizacija Službeno nitko nije priznao Afganistan Rusija planira ukloniti talibane s popisa terorističkih organizacija: "Oni su de facto vlast u Afganistanu" Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

>> Rast će im izgubljeni udovi: Stvaraju vojnika koji se može regenerirati?!

Vojnik se spuštao nizbrdo prema selu probijajući se pucnjavom, no u jednom trenu biva pogođen. 'Pogođen sam ukupno četiri puta, od čega jednom u kacigu što mi je razbilo kameru. Bili smo u izvidnici kada smo se morali sakriti od paljbe strojnice. Tada sam ja izašao kako bih privukao paljbu na sebe da se moj vod uspije izvući na sigurno', rekao je vojnik koji je ovo snimio.

Inače, on se izvukao bez ozljeda, nijedan metak nije probio zaštitni prsluk niti kacigu, a snimka je snimljena prošli tjedan. Na YouTubeu ju je pogledana više od 7 MILIJUNA puta! Pogledajte je i vi:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene