Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sumnja se da je trojac koji je u Beogradu oteo dvogodišnju Mašu bio dio organiziranog lanca trgovine ljudima. Prije dolaska u Srbiju bili su u Rumunjskoj.


Trojac koji je u Beogradu oteo dvogodišnju Mašu Prenković surađivao je s kriminalnom skupinom koja se u Francuskoj bavi trgovinom ljudima. Priča da su djevojčicu oteli radi DNK analize je, utvrdile su francuska i srpska policija, laž, piše Kurir.

Vezani članci Prometna nesreća Za dlaku izbjegao tragediju: U Beogradu snimljena nesreća od koje se ledi krv u žilama Britanska manekenka Chloe Ayling (Foto: Facebook) Htjeli je prodati kao seksualnu robinju: Otetu britansku manekenku drogirali i spakirali u kovčeg

Troje francuskih državljana u Srbiju je došlo 12. ožujka s namjerom da otmu dijete koje bi kasnije prodali organiziranoj skupini.

Beograd: Otmičari htjeli malu Mašu prodati pedofilima za 100.000 eura?

Sumnja se da su u Srbiju došli s unaprijed pripremljenim alibijem i dokumentima. Prije dolaska u Srbiju bili su u Rumunjskoj gdje nisu izvršili otmicu jer djeca nisu bila slična onom čija je fotografija bila u dokumentima.

Dokaz činjenici da su nasumično birali dijete su video snimke na kojima se vidi da lutaju Beogradom i zaustavljaju se na mnogim mjestima, a čim su ugledali dijete koje je ličilo onom iz putovnice izvršili su otmicu.

Otmičari iz Beograda otkrili kako su pronašli djevojčicu koju su oteli

I srbijanski ministar policije Nebojša Stefanović rekao je kako se sumnja da su otmičari bili dio organiziranog lanca trgovine ljudima, a očekuje da će se kroz idućih nekoliko dana znati je li dijete oteto ciljano.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook