Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tu-154

Otkriven razlog pada ruskog vojnog zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pad vojnog zrakoplova Tu-154 koji se prošlog vikenda srušio u Crno more, pri čemu je poginulo svih 92 putnika, uzrokovala je "tehnička neispravnost", otkrio je u četvrtak Maksim Sokolov, ruski ministar prometa.

"Jasno da je postojala tehnička neispravnost. Stručnjaci će morati raščistiti razloge za to, te je zbog toga osnovan poseban odbor", rekao je ruski ministar na konferenciji za medije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oboje su mrtvi VIDEO Srušio se avion u kojem su bili dijete i muškarac: Udario u dalekovod i zapalio se Slika nije dostupna Proglašen dan žalosti Rusija tuguje za žrtvama zrakoplovne nesreće

Rusko ministarstvo obrane u četvrtak je objavilo da nema znakova da je u avionu došlo do eksplozije ili požara, dodavši kako je hitna situacija na tom letu trajala deset sekundi, prenosi Reuters. Ipak, ministarstvo još uvijek ne isključuje u potpunosti teroristički čin.

General Sergej Bajnetov iz ministarstva obrane rekao je da će trebati minimalno 30 dana da se utvrdi uzrok pada zrakoplova.

"Nadamo se doći do konačnih zaključaka za najranije 30 dana", kazao je on.

Ministarstvo obrane za nesreću krivi ljudski faktor ili tehničku grešku. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene