Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo tko je!

Otkriven identitet djevojke iz šokantnog videa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spot 'Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života' koji prikazuje fotografije mlade djevojke tijekom godine dana i njezine transformacije zbog zlostavljanja koje svakodnevno trpi preplavio je društvene mreže, a sada je identitet djevojke iz videa otkriven.

Riječ je o manekenki Miji Hujić, prevoditeljici talijanskog jezika koja je radila kao hostesa i model u Italiji. Ona je ujedno i autor videa, piše Telegraf. Mia je radila kao model u modnoj kući Ralpha Laurena, dok je kao prevoditelj surađivala s filmskim kućama. Radila je i na snimanju talijanskih serija.

>>
VIDEO 'Pomozite mi. Ne znam hoću li doživjeti sutra'

Pročitajte i ovo Ilustracija Grupa Granica Potresne priče ljudi iz sive zone: Morala je roditi sama u šumi, dijete je umotala u svoju majicu Ilustracija prepoznali je po tetovažama Očajna majka djevojke koju su hamasovci maltretirali i vozili golu u kamionetu moli za pomoć: "Dobila sam video..."

Kada su je pronašli, Mia je bila vidno uznemirena. 'Kako ste me uopće našli? Oprostite, ne mogu vam ništa reći, baš ništa. Ovo je ludnica posljednjih nekoliko dana. Molim vas, shvatite me, ne bih željela davati nikakve izjave', kazala je.

Iako je djevojka pronađena, još se uvijek  ne zna je li riječ o stvarnom slučaju ili spotu za nekakvu kampanju za podizanje svijesti o nasilju nad ženama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene