Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac Muhammeda Meraha najavio je da će tužiti državu zbog smrti svog sina, kojeg su ubili specijalci nakon što je pucao i ubio sedmero ljudi.


Mohamed Benalel Merah rekao je da će tužiti Francusku zbog ubojstva svog 23-godišnjeg sina. 'Unajmit ću najpoznatijeg odvjetnika i raditi do kraja života kako bi platio troškove. Tužit ću Francusku zbog ubojstva mog sina', prenio je njegove riječi France 24.

>> Al Jazeera primila snimke Merahovih ubojstava

Vezani članci Liječenje COVID pacijenta, ilustracija Indija se suočava s kritičnom nestašicom kisika, SAD i europske države šalju hitnu pomoć Film Otac nominiran je za šest Oscara - 2 Ljude s demencijom više nikada nećete gledati istim očima. "Otac" je film o gubitku pamćenja koji nikada nećete zaboraviti

>> Objavljen policijski video stana ubojice iz Toulousea

Također je kritizirao odluku da se puca u njega umjesto da ga se uhiti. 'Francuska je velika država koja je imala sredstva privesti mog sina živog. Mogli su ga onesvijestiti s plinom, a umjesto toga su ga upucali', rekao je otac te dodao kako namjerava pokopati sina u Alžiru.

U zatvoru je i Muhammedov brat, 29-godišnji Abdelkader. Sumnja se da je pomagao bratu u ubojstvima i krađama. On niječe optužbe.

U međuvremenu, mediji izvještavaju kako je u sjednište televizijske kuće Al Jazeera u Parizu stigla pošiljka sa USB memorijom na kojoj se nalaze videa ubojstva koja je snimio Merah. Navodno je pošiljka poslana prošlu u srijedu, isti dan kada je policija opkolila stan Meraha.