Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Njemačkoj

Hrvatski državljanin pokušao utopiti djecu te ih raznio bombom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rastrojeni otac u Njemačkoj ubio je kćer i sebe, a teško ozlijedio jednogodišnjeg sina za čiji se život liječnici još uvijek bore.

Nakon što je ubio četverogodišnju kćer i teško ozlijedio jednogodišnjeg sina, muškarac je počinio samoubojstvo. Otac i dvoje djece pronađeni su u automobilu pokraj grada Kassel. Potraga je započela kada muškarac nije vratio djecu nakon završenog vremena koje je sud odobrio da može provesti s njima, piše Earth Times. Otac i kćer su već bili mrtvi, a dječak je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna strava u ruščici Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom? Slika nije dostupna strava kod dubrovnika Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima"

Policija još nije utvrdila je li eksplozija u automobilu uzrok njihove smrti. Kako pišu neki njemački mediji, radi se o 52-godišnjem Esadu G. koji je pokušao utopiti djecu i nakon toga je aktivirao eksplozivnu napravu. Od 26-godišnje supruge razveo se prije nekoliko tjedana, a u srijedu poslijepodne uzeo je djecu s obavezom da ih vrati majci do 18 sati.

Esad G. je državljanin Hrvatske, rodom iz Duratbegovog Dolca, sela nedaleko od Bugojna u BiH. Ima hrvatsku putovnicu - potvrdio je Konzulat BiH u Frankfurtu, ali nisu odali puni identitet oca koji je počinio ovaj strašan zločin, javlja Dnevni Avaz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene