Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas

Otac silovao i ubio trudnu kćer (17) jer se udala bez njegovog pristanka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac je 17-godišnju kćer prvo brutalno silovao, a zatim ju i ubio jer se udala za 19-godišnjeg mladića bez njegovog pristanka.

Ovaj šokantan zločin dogodio se u Indiji u selu Uttar Pradesh, samo nekoliko tjedana nakon što se mladi par vjenčao u jednom hramu u blizini Mumbaia, piše Emirates 24/7.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Nakon što je doznao da se njegova kćer vjenčala bez njegovog pristanka otac ju je odlučio potražiti i vratiti u selo. Nakon što je ona odbila poći s njim, otac ju je izvukao iz kuće i brutalno silovao u grmlju. Zatim je pozvao i prijatelja da ju i on siluje 'kako bi ju naučio pameti jer je okaljala obiteljsko ime'.

>>Djevojčicu silovali i zakopali živu, ona se sama iskopala!

Zbog straha da će ih prijaviti, dvojica muškarca su je zadavila njezinom haljinom i ostavila  tijelo pored kuće. Slijedeći dan su se vratili kako bi se uvjerili da je mrtva, te su tijelo sakrili u grmlje.

Njezino tijelo možda nikada ne bi bilo otkriveno da se otac jednom prilikom nije napio u restoranu, te konobaru otkrio detalje strašnog zločina. Konobar je alarmirao policiju koja ih je uhitila. Kada su policiju odveli do tijela, ono je već bilo u raspadnutom stanju.

Još uvijek se ne zna gdje je muž mlade djevojke bio u vrijeme ubojstva, te kako nije primjetio da mu nema žene. Policija traga za njim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene