Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac je 17-godišnju kćer prvo brutalno silovao, a zatim ju i ubio jer se udala za 19-godišnjeg mladića bez njegovog pristanka.


Ovaj šokantan zločin dogodio se u Indiji u selu Uttar Pradesh, samo nekoliko tjedana nakon što se mladi par vjenčao u jednom hramu u blizini Mumbaia, piše Emirates 24/7.

Vezani članci Policijska traka, ilustracija Skriven dočekao izvanbračnu suprugu i ubo je u leđa nožem pa pokušao ubiti i muškarca koji joj je pritekao u pomoć Ubojstvo u Šarengradu Novi detalji strave kod Iloka: Dvojica sinova zatukla majku u dvorištu obiteljske kuće, udarali je po glavi i tijelu

Nakon što je doznao da se njegova kćer vjenčala bez njegovog pristanka otac ju je odlučio potražiti i vratiti u selo. Nakon što je ona odbila poći s njim, otac ju je izvukao iz kuće i brutalno silovao u grmlju. Zatim je pozvao i prijatelja da ju i on siluje 'kako bi ju naučio pameti jer je okaljala obiteljsko ime'.

>>Djevojčicu silovali i zakopali živu, ona se sama iskopala!

Zbog straha da će ih prijaviti, dvojica muškarca su je zadavila njezinom haljinom i ostavila  tijelo pored kuće. Slijedeći dan su se vratili kako bi se uvjerili da je mrtva, te su tijelo sakrili u grmlje.

Njezino tijelo možda nikada ne bi bilo otkriveno da se otac jednom prilikom nije napio u restoranu, te konobaru otkrio detalje strašnog zločina. Konobar je alarmirao policiju koja ih je uhitila. Kada su policiju odveli do tijela, ono je već bilo u raspadnutom stanju.

Još uvijek se ne zna gdje je muž mlade djevojke bio u vrijeme ubojstva, te kako nije primjetio da mu nema žene. Policija traga za njim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook