Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero mrtvih

Otac se objesio u garaži, supruga i djeca te baka pronađeni izbodeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U francuskom gradu Auxerreu dogodila se prava obiteljska tragedija. Pronađena su tijela peteročlane obitelji, dvoje supružnika, njihove dvoje djece te bake.

Dojavu je policiji napravio zabrinuti član šire obitelji, koji je pronašao oca obitelji kako visi u garaži kuće. Vatrogasci koji su stigli na teren spustili su njegovo tijelo te su primijetili kako je postojao napravljen mehanizam za vješanje pa policijski istražitelji vjeruju kako se radilo o samoubojstvu.

Pročitajte i ovo Prijetnja bombom u školi u Francuskoj U Francuskoj Panika u školi nakon ubojstva profesora: Stigla dojava o bombi, svi su evakuirani, pirotehničari na terenu Napad u Francuskoj Uhićen je FOTO/VIDEO Napad nožem u školi u Francuskoj: Bivši učenik ubio profesora i vikao "Allahu Akbar"!

>> Troje djece ostalo bez roditelja: Ubio suprugu pa se objesio

U kući su pronađena nožem izbodena tijela dvoje djece u dobi od sedam i 10 godina, supruge i suprugine majke. Sva su tijela poslana na obdukciju, kojom će se utvrditi je li otac pobio obitelj prije nego li je presudio sam sebi u garaži.

Prema riječima ranije spomenutog člana obitelji, otac obitelji navodno je bio u problemima na poslu, prenosi portal TF1.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene