Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog cigareta

Otac pretukao kćerkicu na smrt, majka promatrala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Singapura na sudu je zbog ubojstva svoje kćerke stare tek 23 mjeseca, nakon napada bijesa jer ju je vidio da se igra s njegovim cigaretama.

Sallehan Allaudin, 26-godišnji otac, optužen je jer je istukao svoju kćer Nikie u siječnju, netom prije njezina drugog rođendana, nakon čega je zbog težine ozlijeda preminula. Ako sud presudi da je kriv, prijeti mu smrt vješanjem, piše news.com.au. Vrhovnom sudu rečeno je kako je Sallehan, koji se tek vratio kući sa svojom suprugom s poklonom za Nikie, pobjesnio kada je vidio da je dijete razbacalo cigarete po kući.

Pročitajte i ovo Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se" Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj

>> Ubojica Baby P-ja: Čudovištem me napravio otac

Sallehan je sudu rekao kako se ne osjeća krivim. Njegova supruga, 24-godišnja Rozanah Mohamed Yusoff koristila je krojačku lutku i na njoj sudu pokazala kako je njezin suprug udarao djevojčicu u kuhinji. Par, koji ima još dvoje djece, pozvao je hitnu pomoć kada je Nikie počela krvariti iz nosa. Ubrzo je preminula od ozljeda. ‘Ja nisam zaustavila svog supruga jer sam mislila da on na taj način želi disciplinirati Nikie’, rekla je supruga. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene