Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njemačka u šoku

Otac pajserom ubio dvojicu sinova i bacio se pod vlak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava obiteljska tragedija dogodila se u njemačkom gradu Kasselu, u kojoj je rastrojeni 42-godišnji otac, pajserom nasmrt izudarao trogodišnjeg i petogodišnjeg sina, a nakon toga se bacio pod vlak.

Ovaj stravičan zločin dogodio se prekjučer kasno navečer, oko 23 sata, piše Bild. Samo desetak minuta nakon što je baka ubijenih dječaka, nakratko izašla van kuće, foto dizajner Mark W. izveo je svoj sumanuti napad na djecu i nestao. Baka je unučad zatekla u lokvi krvi i s izrazito teškim ozljedama te odmah pozvala hitnu pomoć i policiju.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje"

Oko ponoći, 42-godišnji Mark W. pronađen je nedaleko od željezničke stanice Kassel-Wilhelmshöhe, kako leži mrtav na pruzi. Njegovi sinovi su umrli od težine ozljeda, mlađi još iste noći, a stariji, jučer poslijepodne. Policija je istragom utvrdila kako je otac sinove izudarao željeznom cijevi dugom oko 60 centimetara, a sumnja se kako je povod zlodjelu bio prekid sa suprugom tjedan dana prije toga.

'Imao je dobar odnos s djecom. Bio je uistinu dobar otac', rekla je jedna od susjeda. Majka djece i majka oca ubojice, kod koje se on nalazio sa sinovima, proživjele su šok i još uvijek se oporavljaju od posljedica tragičnog događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene