Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lopovi 'počistili' kuću

Ostavili ključ ispod otirača i ostali bez 17.500 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako nije pametno ostavljati ključeve oko kuće kada niste u njoj na svojoj je koži osjetio i M.M. iz u Dubokog Potoka kod Srebrenika u BiH. On i supruga nakratko su otišli u posjet rodbini u susjedno naselje, a lopovi su za to vrijeme ispod otirača pronašli ključ od ulaznih vrata i iz kuće ukrali 17.500 eura.

Nepoznate osobe su potom jednostavno otključale vrata i ušle u kuću. U jednoj od prostorija pronašli su novac, a potom su kroz prozor spavaće sobe izašli van i pobjegli. Prema izjavi vlasnika riječ je o novcu njegova rođaka iz Švicarske koji mu ga je samo dva dana ranije ostavio na čuvanje, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Osmjesi su nestali' Josipović: Neki drugi pobijedit će one koji su opljačkali Hrvatsku Slika nije dostupna Provalili u kapelicu Medeni mjesec započeli u zatvoru

Novac kojim je u odsustvu rođaka trebao plaćati radove na izgradnji njegove kuće M.M. je planirao nakon vikenda položiti u banku, ali lopovi su ga preduhitrili. Ovo je već druga provala u njegovu kuću u posljednje dvije godine. Prvi put lopovi su ukrali razni alat u vrijednosti od oko 4.000 maraka.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene