Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prvi put

"Sve vas želim ubiti": Osmogodišnjak gušio drugog dječaka i rezao ga nožem po vratu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dječak od osam godina uhićen je na Floridi zbog napada nožem na drugog dječaka. Tragediju su spriječila druga djeca.

Priveden je problematični osmogodišnji dječak koji je nožem napao i pokušao ubiti drugog dječaka u centru za nezbrinutu djecu na Floridi.

Maloljetna žrtva rekla je da ga je osumnjičeni gušio sve dok nije rekao da ne može disati. Zatim je dječak uzeo nož iz kuhinje i žrtvu porezao po vratu, a zahvaljujući ostalim dječacima nož mu je oduzet i nitko nije dodatno stradao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Išle zajedno u razred Njemačka u šoku nakon ubojstva djevojčice: Izbole je vršnjakinje, otkriven i motiv okrutnog zločina

Pročitajte i ovo Ilustracija strašan zločin Nestala djevojčica (12) pronađena u šumi, ubijena je: "Šokiran sam onim što smo vidjeli"

No dječak je i dalje bio agresivan i žrtvu pokušao udariti štapom, ali je ponovo zaustavljen. Onda je ponovo tražio nož i rekao da će ubiti sve, prenosi Fox News.

Već je imao problema s nasiljem

Po dolasku policije dječak je uplakan stajao ispred centra za nezbrinutu djecu i udarao po vratima. Ponavljao je da ne želi da ga policija odvede. Za vrijeme stavljanja lisica opirao se i udario policajca.

"Treba napomenuti da je maloljetnik imao problema s nasiljem i druga djeca u centru ga se boje", stoji u sudskom izvješću. 

Trenutačno se nalazi u pritvoru, a optužen je za napad smrtonosnim oružjem, napad na službenu osobu i opiranje tijekom privođenja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene