Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija sumnja da se Salah Abdelslam uspaničio te da nije imao hrabrosti raznijeti i sebe eksplozivom.


Policija je objavila fotografiju kako bi mogao izgledati prerušeni osmi terorist iz Pariza koji je danas najtraženiji čovjek u Europi, ako ne i u svijetu.

Obavještajne agencije svoje resurse sada su usmjerile na 26-godišnjeg Salaha Abdeslama koji je u bijegu od počinjenja napada, piše Independent. Za razliku od drugih napadača, on nije aktivirao svoj pojas sa eksplozivom i raznio se.

Mozak operacije u Parizu, Abdelhamid Abaaoud ubijen je u velikoj policijskoj akciji u srijedu, no ne i Abdelsalam. Policija je objavila fotografiju kako bi Salah Abdelsalam mogao izgledati s perikom i naočalama. Upozorili su kako vjerojatno koristi drugo ime - Yassine Baghli.

Vezani članci Slika nije dostupna DVAPUT ZA DLAKU Priča čovjeka koji je uspio preživjeti Bataclan i 9/11 Slika nije dostupna SNIMKA STRAVE I UŽASA 'Džihadist je išao prema nama i ciljao, a onda je sve stalo'

CIJENA STRAHA I KAOSA Otkriveno koliko je Islamska država potrošila na napade u Parizu

Policija vjeruje da Salah Abdeslam, koji se uspaničio tijekom napada u Parizu te nije imao dovoljno hrabrosti da se raznese, bježi i od Islamske države koja takvu slabost ne prašta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook