Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegla smrt jer joj je pozlilo

Od osmeročlane obitelji ostala samo djevojčica, za sve kriv pad zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmeročlana obitelj doživjela je tragediju nakon vraćanja s obiteljskog okupljanja u St. Louisu. Svi osim kćeri tinejdžerice vraćali su se lakim zrakoplovom prema kući i poginuli u padu zrakoplova. Njoj je bilo loše pa se vraćala normalnim prijevozom.

Pročitajte i ovo Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu" Ilustracija Kakva tuga Užasna tragedija: Djevojčica je kopala rupu na plaži, a onda se pijesak srušio na nju

Zrakoplov sa preostalih sedam članova obitelji, 42-godišnjim ocem Fredom Teutenbergom, njegovom 36-godišnjom suprugom te njihovo petero djece u dobi od dvije do 10 godina, srušio se u subotu navečer u gustu šumu na području grada Demopolisa, prenosi Telegraph.

Obitelj se žurila iz St. Louisa kući u Florida Panhandle, kako bi stigla prije nedjeljne misu u crkvi. No, na putu su se pojavile nevolje s motorom, a otac obitelji, inače iskusni vojni pilot, prijavio je kvar na motoru aerodromu Meridian u saveznoj državi Mississippi.

'Mislio sam da sam dosad vidio sve nesreće lakih zrakoplova, ali ovakvu nisam, sa čitavom obitelji', rekao je mrtvozornik Stuart Eatmon.

Jedina članica obitelji koja je ostala živa jest njihova kći tinejdžerica, koja inače živi u St. Louisu i koja se s obitelji ponovno trebala sastati na Floridi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene