Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema preživjelih putnika

U padu zrakoplova poginulo i najmanje deset osoba na tlu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon pada zrakoplova u Nigeriji u kojem je bio 153 putnika od kojih nitko nije preživio, pronađeno je još deset osoba koje su smrtno stradale na tlu, budući da je avion pao na gusto naseljeno područje.

Broj mrtvih, piše CNN, vjerojatno će biti i veći. Putnički je zrakoplov, naime, udario u dvije stambene zgrade u najnaseljenijem nigerijskom gradu Lagos.

Pročitajte i ovo Zrakoplovu Boeing 777 otpao kotač Boeing 777 VIDEO Drama na letu: Zrakoplovu otpala guma i pala na parking, uništeno nekoliko automobila Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Nije poznato koliko je točno ljudi živjelo u tim zgradama i koliko ih je u trenutku pada aviona bilo na ulici pokraj zgrada. U nesreći su izgorjele još tri kuće. Okolno stanovništvo je evakuirano ubrzo nakon nesreće.

>> Tragedija u Nigeriji: Putnički avion se zabio u zgradu, nema preživjelih!

Podsjetimo, glasnogovornik zrakoplovne kompanije Dana Air je potvrdio da je jedan od njihovih zrakoplova pao na periferiji Lagosa nakon što su izgubili kontakt s avionom. Što je uzrok pada zrakoplova tek će se utvrditi.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene