Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štrajk u rafinerijama

Osiguran kerozin za pariške zračne luke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naftovod kojim se doprema kerozin za pariške zračne luke Roissy i Orly opet je potpuno u funkciji, objavila je u subotu navečer Opća uprava za civilno zrakoplovstvo (DGAC) nakon prekida isporuka zbog štrajkova u francuskim rafinerijama.

'Opskrba kerozinom mogla je početi u subotu poslije podne i nestašica u zračnoj luci Roissy-Charles-de-Gaulle neće biti', rekao je generalni direktor DGAC- Patric Gandil.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najavili štrajk Skandal u Makedoniji: Bivši ministar gospodarstva i njegovi pomagači upali u nadzorni toranj i napali kontrolore leta Ratni brod Nova provokacija Raste napetost između Tajvana i Kine: 24 vojna zrakoplova u zoni protuzračne obrane

Nestašice kerozina prijetile su blokadom francuskog zračnog prometa početkom idućeg tjedna jer već pet dana u svim rafinerijama radnici štrajkaju protiv vladine mirovinske reforme.

Kritično je u subotu bilo još samo u zračnoj luci u Nantesu na sjeverozapadu te je Gandil naznačio da bi u nedjelju ondje moglo opet nedostajati kerozina. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene