Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Optuženi Britanci niječu ubojstva francuskih studenata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva Britanca optužena za okrutna ubojstva dvojice francuskih studenata u jednoj kući u južnom dijelu Londona, izašli su u petak pred sud i zanijekali svoju upletenost u ubojstva.

Studenti biokemije Gabriel Ferez i Laurent Bonom, obojica stara 23 godine, nađeni su u lipnju u mrtvi u njihovom stanu a slučaj je šokirao i francusku i britansku javnost. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon najave izolacije Britanci pohrlili na letove prema domovini: British Airways uveo dodatnu liniju, ostale rasprodane Slika nije dostupna Potraga u Zadru Britanac prekršio mjeru samoizolacije: Nestao kad su došli po njega da ga odvedu u karantenu, evo gdje su ga pronašli

>> Studenti izmasakrirani zbog PIN brojeva?!

Obojica su bila vezana, Bonomo je bio nožem uboden gotovo 200 puta, a njegov prijatelj 50 puta prije no što je kuća zapaljena. Policija je rekla da su njihove ubojice među najokrutnijima koje je do sada vidjela.

Dano Sonnex, 23 godine, i Nigel Farmer, 33, su se putem video veze s londonskim sudom izjasnili da nisu krivi za ubojstva, izvijestila je agencija Press Association. Također su zanijekali optužbe za nezakonito utamničenje, provalu i podmetanje požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene