Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je Australac na sudu optužen da je 28 godina seksualno zlostavljao kćer koja je rodila četvero njegove djece, javili su australski mediji.


Neimenovani muškarac iz savezne države Victorije počeo je zlostavljati svoju kćer kad joj je bilo 12 godina, piše Herald-Sun, dodajući da je kći rodila četvero djece od kojih je jedno kasnije umrlo. Lokalna ministrica Lisa Neville rekla je da su optužbe protiv 66-godišnjeg muškarca 'šokantne'.

List navodi da je muškarac optužen pošto se policiji obratila njegova žrtva. Ona je i prije tri godine kontaktirala policiju, ali nije željela da se pokrene istraga jer je strahovala za svoju sigurnost. Muškarac je odbacio optužbe o seksualnom zlostavljanju, ali je DNA analiza pokazala da je on otac djece. (Hina)

Vezani članci Provjereno: Zagrepčanin silovao pse - 4 Hoće li Zagrepčanin koji je godinama silova svoje pse odšetati slobodan? "Začuđuje kako sud ne promišlja da taj čovjek možda u ovom trenutku čini jednak zločin" Ilustracija Natjerali 12-godišnje dječake da stanu pred učenice i ispričaju se zbog silovanja u ime muškog roda: "Priznajemo da je to bilo neprimjereno"