Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužen na sudu

28 godina silovao kćer koja mu je rodila četvero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Australac na sudu optužen da je 28 godina seksualno zlostavljao kćer koja je rodila četvero njegove djece, javili su australski mediji.

Neimenovani muškarac iz savezne države Victorije počeo je zlostavljati svoju kćer kad joj je bilo 12 godina, piše Herald-Sun, dodajući da je kći rodila četvero djece od kojih je jedno kasnije umrlo. Lokalna ministrica Lisa Neville rekla je da su optužbe protiv 66-godišnjeg muškarca 'šokantne'.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Supernova music festival - 2 7. listopada UN istražuje napad na Izrael koji je pokrenuo rat: "Dok sada razgovaramo, Hamasovi teroristi siluju i zlostavljaju izraelske žene"

List navodi da je muškarac optužen pošto se policiji obratila njegova žrtva. Ona je i prije tri godine kontaktirala policiju, ali nije željela da se pokrene istraga jer je strahovala za svoju sigurnost. Muškarac je odbacio optužbe o seksualnom zlostavljanju, ali je DNA analiza pokazala da je on otac djece. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene