Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oprostili se od Irwina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbor odjeven u kaki-odore, holivudske zvijezde i tisuće običnih Australaca danas se opraštaju o "Lovca na krokodile" Stevea Irwina na komemoraciji u Irwinovu slavnom "Crocoseumu".

Komemoraciju 16 dana nakon što je 44-godišnjeg Irwina raža ubola u srce i ubila, uživo su prenosili na australskoj televiziji kao i diljem Azije i Sjedinjenih Država. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokopan 'Lovac na krokodile' Slika nije dostupna Poginuo australski lovac na krokodile

"Molim vas, ne tugujte za Steveom, on je sada miran. Ali volio bih da tugujete zbog životinja, jer one su izgubile najboljega prijatelja, a tako i ja", rekao je Irwinov otac Bob. 

Irwinova je uplakana supruga Amerikanka Terri u krilu držala njihova sina Roberta, a cijela je obitelj nosila Irwinov zaštitni znak, kaki hlače i košulju i javno se oprostila od Lovca na krokodile. 

"Moj je tata bio moj junak, uvijek mi je pomagao kad je trebalo", rekla je osmogodišnja kći Bindi što je pet tisuća ljudi u publici Crocoseuma dočekalo aplauzom. 

Irwinova obitelj i prijatelji organizirali su prije jedanaest dana privatni pogreb u Steveovu voljenom zoološkome vrtu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene