Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opljačkao taksista i ostavio ga svezanog u šumi bez cipela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Dalje znam i sam voziti', rekla je mušterija koju je vozio u Banju Luku taksistu Hasanu Mediću iz Ključa. Potom mu je oduzeo 2.000 konvertibilnih maraka i ostavio ga u šumi vezanih ruku i bez cipela.

U nedjelju ujutro, dok ga je vozio za Banju Luku, Hasanu Mediću, zvanom Taksi Caka, tada još nepoznati muškarac kod Manjače je prislonio pištolj na glavu i i kazao da dalje može i sam voziti. 

Pročitajte i ovo Oliver Vlainić i Domagoj Mikić Poziv Domagoja Mikića Netko je posjekao nekoliko tisuća kvadrata državne šume i zatrpao to s nekoliko tisuća kubika smeća: "Zatekli smo bager..." Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Pritvoren uz kaznenu prijavu Filmska potjera u Dubrovniku: Taksist bježao policajcima, jednome automobilom prešao preko noge

Uzeo mu je oko 2.000 konvertibilnih maraka, prsten, lančić, mobitel i automobil. Caku je ostavio 300 metara duboko u šumi, svezanih ruku i bez cipela. Nakon što je stigao do prvih kuća, taksist je pozvao pomoć. Policija Republike Srpske ubrzo ga je prevezla u Ključ. 

'Pljačkaš je poznat policiji, radi se o B. S., albanske nacionalnosti. Već ima poveći dosje. Jutros smo pozvali Hasana Medića jer nam je dojavljena informacija da je vozilo pronađeno u Brčko Distriktu', kazao je Aziz Gromilić, zapovjednik policije u Ključu.

Medićev automobil, crvena 'Venta', tek je manje oštećena i bit će vraćen vlasniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene