Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odale ga tenisice

Opljačkao banku kako bi platio prekoračenje na računu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srpskom skijalištu uhićen je muškarac koji je opljačkao banku kako bi platio prekoračenje na svom bankovnom računu. Zamaskirani muškarac utrčao je u Kredi banku u skijalištu Nova Varoš i prijeteći pištoljem zaposleniku banke uzeo 30.000 eura i istrčao iz banke.

Zaposlenici banke još su se oporavljali od šoka, kada je samo nekoliko minuta kasnije pljačkaš Grlić, ovaj put bez maske, ušao u banku i htio podmiriti prekoračenje na bankovnom računu. Zaposlenici su prepoznali njegove uočljive tenisice i pozvali policiju.

Pročitajte i ovo Parking na rivi Oglasila se gradska firma Splićaninu prisjeo dvosatni parking: "Naplatili su mi 119 eura, ovo je prevarantski račun" Ilustracija Papreno FOTO "Cijene kao u hotelu s pet zvjezdica!" Šokirani čitatelj poslao nam je račun nakon što je na trajektu naručio dva mala piva

Nosio je jako crvene tenisice koje su svi primijetili jer su ga vidjeli kako istrčava iz banke. Nisu mogli vjerovati kad su ga vidjeli ponovno u banci, te su pričali s njim čekajući policiju da dođe po njega. 33-godišnji pljačkaš optužen je za oružanu pljačku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene