Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Kasne u provođenju

Opet u problemima: Grčka traži izmjene dogovorenih reformi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova grčka vlada dobila je povjerenje parlamenta. Suočena je s teškim reformama dogovorenima u zamjenu za međunarodnu financijsku pomoć.

Atena je priznala da kasni u njihovu provođenju. Zatražila je izmjene dogovorenog kako bi izašla iz petogodišnje recesije. O grčkom zahtjevu u Bruxellesu raspravljaju ministri financija euro zone. Razgovarat će i o pomoći Španjolskoj. Kamate na njezine državne obveznice ponovo dosežu rekordnu razinu.

Pročitajte i ovo Snažan potres pogodio Grčku Magnitude 5,7 Dva snažna potresa pogodila Grčku: "Bilo je kao da se kuća vrti u krug" Slika nije dostupna 'Ludost i potpuni apsurd' Zapatero opovrgava da se grčka kriza seli u Španjolsku

'Očekujem da ćemo ostvariti snažan napredak oko Španjolske. Stvari izgledaju dobro. Također ćemo poželjeti dobrodošlicu grčkom kolegi i razgovarati o stanju u njegovoj zemlji. Moramo ostvariti napredak u svim tim stvarima i razgovarati o načinu primjene europskog stabilizacijskog mehanizma', kaže Pierre Moscovici, francuski ministar financija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene