Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U lovu na novi mandat

Opet Rob Ford: Započeo kampanju u noćnom klubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu navečer pojavio se u klubi i fotografirao s prisutnima, ali nije pio, tvrdi njegov brat. Rob Ford samo prikuplja glasove za izbore u listopadu.

Svjetski poznati gradonačelnik Toronta Rob Ford opet je tema medijskih napisa, nakon što se u subotu navečer pojavio u jednom noćnom klubu. Njegov brat i voditelj kampanje, Doug Ford objasnio je da je izlazak bio dio kampanje koja za cilj ima njegov ponovni izbor za čelnika grada na izborima 27. listopada, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uz taktove Boba Marleya VIDEO Gradonačelnik na cracku sada je malo zaplesao Slika nije dostupna Ucjenjivala ga banda Gradonačelnik Toronta pokušao otkupiti snimku na kojoj puši crack

Iza njega su afera s pušenjem cracka, prijetnje smrću, pijačevanja, psovanje, obaranje na pod gradske zastupnice. Unatoč svim skandalima zbog kojih ga se neprestano poziva na ostavku, on se odlučio za novi mandat.

Gradonačelnik Toronta pokušao otkupiti snimku na kojoj puši crack

Ranije je objavio da više ne pije, a zbog konzumacije cracka ispričao se nebrojeno mnogo puta. Sada su društvene mreže preplavile njegove znojne fotografije iz noćnog kluba, ali ako je vjerovati njegovom bratu pio je samo energetsko piće i u klubu je bio tek sat vremena. 'Otišao je tamo upoznati ljude', tvrdi Doug koji smatra da je njegov brat bio veća zvijezda od Justina Biebera i drugih glazbenika koji su posjetili klub.

VIDEO Gradonačelnik Toronta opet 'luduje': Evo što je sad izveo

Profesor političkih znanosti Nelson Wiseman smatra da Ford neće osvojiti više od 25 posto glasova, tko god mu bili protivnici. Ipak i u tom slučaju mogao bi pobijediti ako se ostali glasovi raspodijele na više kandidata. Možda mu baš odlasci u klubove pomognu u pobjedi, a ostalo je još dovoljno vremena za obilaske podija. Gradonačelnik je već pokazao da se ne srami zaplesati. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene