Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prošao samo s ogrebotinama

Opet djetetu zapela glava među rešetkama: Visio s balkona na 4. katu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što mu je glava zapela među rešetkama 2-godišnji dječak ostao je visjeti s balkona na 4. katu i za dlaku izbjegao smrt.

Incident se dogodio u utorak oko 16 sati, u provinciji Guangxi Zhuang na jugozapadu Kine.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Slika nije dostupna Spasili ga vatrogasci Pa kako to grade ovi Kinezi? Opet im dijete zapelo između zidova!

>> Popeo se po fasadi i spasio dijete koje je visjelo s 3. kata

Dvogodišnjak je propao kroz rešetke na balkonu 4. kata jedne stambene zgrade, a glava se srećom zaglavila. Njegovi roditelji u tom trenutku nisu bili kod kuće, a susjedi koji su ga primijetili kako visi rasprostrli su nekoliko plahti kako bi ga pokušali uhvatiti ako slučajno padne.

Jedan od susjeda, 50-godišnji Chen, popeo se po rešetkama na prozoru do dječaka i pridržavao ga da ne padne s jednom rukom, dok se s drugom čvrsto držao za prozor. Gotovo istovremeno stigla je i policija i provalila u stan te nakon nekoliko minuta spasila dječaka.

Dječak je odmah prevezen u bolnicu. Liječnici su kazali kako je dobro osim što ima ogrebotine na licu. Njegova majka je kazala kako ga je nakratko ostavila samog jer je morala u dućan kupiti hranu. I dalje nije poznato kako je dječak dospio na balkon i zaglavio.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene