Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija vjeruje da je 55-godišnja operna diva Waltraud Hill ubila svog supruga te uz pomoć njegova dvojnika pokušala na sebe prepisati njegove nekretnine, dionice, gotovinu i policu životnog osiguranja.


Detektivi vjeruju da je Waltraud Hill razgovarala s deset osoba, a kada je našla idealnog dvojnika, uz pomoć šminke ga je učinila što sličnijem svojem pokojnom suprugu, piše Telegraph.  U listopadu prošle godine prijavljen je nestanak 71-godišnjaka koji je živio u selu Kappel-Grafenhausen, nedaleko Freiburga. On i njegova supruga živjeli su odvojeno.

Vezani članci Supruga Odlučio supruzi stvoriti uredsku atmosferu dok radi od kuće, kako mu ide? Maja Šuput Šuput nakon izlaska iz karantene potpuno promijenila imidž, ali i najavila da sprema nešto veliko

Waltraud Hill je proteklog prosinca u društvu 'lažnog' supruga pojavila u odvjetničkom uredu kako bi dobila punomoć za preuzimanje kompletne suprugove imovine. 'S time je dobila kontrolu nad njegovim financijama', kažu u policiji. Klupko se počelo odmotavati kada je jedan od potencijalnih lažnih supruga, kojeg operna pjevačica na kraju nije izabrala, otišao na policiju i sve ispričao.

 Policija ispitala oko 7000 ljudi

Policija je započela opsežnu istragu u kojoj je ispitano oko 7.000 osoba te pronašla osmero muškaraca koji su priznali da se javili kako bi odglumili supruga. Operna pjevačica se branila tvrdnjom da je njezin suprug iznenada nestao, pa se pojavio te opet nestao i da ga sada nije vidjela puna dva mjeseca. Policija nije pronašla truplo nestalog muškarca, no Waltraud Hill je uhićena zbog sumnje u ubojstvo i prijevaru.