Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uklonjen je

Oglas očajnika: 'Nudim glasove bilo kojoj stranci u zamjenu za posao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U peteročlanoj beogradskoj obitelji nitko ne radi. Otac se zato odlučio putem oglasa ponuditi njihove glasove u zamjenu za posao za bilo koga od njih.

Jedan je Beograđanin na portalu za oglašavanje ponudio glasove svoje obitelji bilo kojoj stranci u Srbiji u zamjenu za posao za njega, njegovu suprugu ili jednog od njihova tri sina.

Pročitajte i ovo Sir Jeffrey Donaldson Sustigla ga prošlost Političar i vitez podnio ostavku: Optužen je za seksualni prijestup Kuhinja, ilustracija NEKI NIKAD ZADOVOLJNI Oglas za posao izazvao kaos na društvenim mrežama, autorica im nije ostala dužna: "Zašto se ne sastanete i zajedno jadate"

'Svi smo nezaposleni, a obitelj treba preživjeti i gladni smo', napisao je u oglasu na koji se odlučio iz revolta i očaja. 'Slušam svaki dan kako treba zapošljavati mlade ljude, vidim da su svi političari okruženi mladima. Cijelim srcem to podržavam, samo kada bi bilo točno ono što pričaju', objasnio je za Blic.

ZAPANJUJUĆI podaci: Evo koliko ljudi na dan u Hrvatskoj ostane bez posla!

Nakon jednog dana oglas koji nije urodio kontaktom od strane bilo koje stranke uklonjen je sa stranice. Beograđanin tvrdi da glasove nije prodavao jer je to protuzakonito, nego ih je ponudio u zamjenu za stalan posao.

Iako inženjer informatike, ne bi se bunio protiv bilo kakvog posla.

Inače, nakon objave oglasa dobio je više od 300 komentara i poziva, a neki su njegovo glas kopirali i iz revolta ga opet objavljivali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene