Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici joj prognozirali da će ostati nepokretna

Oduzeta od struka nadolje, ali će došetati do oltara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jennifer Darmon nakon teške prometne nesreće liječnici su rekli da će ostatak života provesti u invalidskim kolicima, a ona im je poručila kako će učiniti sve da im pokaže da nisu u pravu.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila 2008. Jennifer je jedva izvukla živu glavu, pukla joj je kralježnica, oštećeni su joj bili živci u leđnoj moždini te je izgubila osjet od struka na niže, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na solarni pogon i za dobru stvar VIDEO: Prijeći će pustinju u invalidskim kolicima Slika nije dostupna Ekscentričan hir Mariah Carey u invalidskim kolicima jer nema ravne cipele

Tada je obećala sama sebi da će jednog dana ponovno hodati te da na svojem vjenčanju do oltara neće doći u invalidskim kolicima. Njezino vjenčanje iz snova na kojem će biti 200 uzvanika dogodit će se sljedeći mjesec, a odabranik njezina srca je Mike Belawetz.

Jennifer ne propušta sate fizikalne terapije i zahvaljujući čeličnoj volji danas sate provodi na nogama. U rehabilitacijskom centru sa zaručnikom Mikeom vježba i prvi ples koji će izvesti na vjenčanju.

'Nisam mogla dopustiti kolicima da me pobijede. Tradicionalna sam pa sam željela sama došetati do oltara, nisam mogla prihvatiti činjenicu da ću se dovesti u invalidskim kolicima', rekla je Jennifer. Kako bi njezino vjenčanje iz snova bilo savršeno, jedan od njezinih terapeuta doći će na dan vjenčanja i pomoći joj da se istegne.

Jennifer ipak neće moći sama hodati do oltara bez ičije pomoći tako da će je s jedne strane pridržavati tata Alan, a s druge brat Kevin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene