Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Oduvijek sam željela biti kućni ljubimac, a Dani me tretira baš tako, kao psa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotičari Dani Graves i njegova zaručnica Tasha Maltby iznenadili su mnoge kada su se prošetali ulicama grada Dewsburyja u Velikoj Britaniji. Naime, Dani je Tashu vodio na pasjoj uzici.

No, kada su željeli ući u autobus, naišli su na neodobravanje putnika. Zbog toga vozač gotičare nije pustio unutra, a bio im je zabranjen pristup i drugim autobusima, potvrdila prevoznička kompanija Arriva Yorkshire. 

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

25-godišnji Dani Graves i njegova 19-godišnja zaručnica Tasha Maltby iz Dewsburyja, tvrde da ih je kompanija diskriminirala. 

Par odjeven u crno ispričao je kako im je pri ulasku u autobus rečeno da ga napuste te im je zabranjen ulazak u drugi. 

'Navikli smo da nas ljudi čudno gledaju, navikli smo na komentare. Ali nismo očekivali da nas ne puste u autobus, učinili smo sve što i drugi čine kada trebaju javni prijevoz', rekao je Dani Graves. 

Nošenje pseće ogrlice je Tashina ideja, tvrdi ona. Bivši su je dečki zvali čudakinjom kada bi to predložila. 

Zaručnici su rekli da se vole, a uzica je samo znak povjerenja koje imaju jedno u drugo.

'Od Danija dobivam mnogo pažnje, kao i svaki drugi ljubimac. Oduvijek sam željela biti nečiji ljubimac, puput psa, ali to nisam mogla razumijeti dok nisam upoznala ljude koji žele istu stvar. Nekome se to kako mi živimo može činiti čudnim. No, nama se to sviđa, a k tome nikome time ne činimo ništa nažao, priča Tasha.

Tasha dobiva nagradu i maženje po trbuhu kad napravi nešto dobro, ne kuha niti ne sprema. Dani ju tretira kao bilo kojeg drugog psa.  

'Radim sve za nju, ona je kućni ljubimac. Ne biste valjda očekivali od kućnog ljubimca da pere suđe ili da kuha za vas. To vi činite za njega', rekao je Dani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene