Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zemlja se pokrenula prije dvije noći, sve je odnijela sa sobom. Obitelji su spašavale jedna drugu, bježale glavom bez obzira, a među njima je bilo i male djece.


Tamo gdje su do neki dan stajale kuće, staje, garaže i dvorišta, ostali su samo krovovi, na nekim ih je mjestima zemlja u potpunosti zatrpala, kao da nikada nisu bile ondje.

Vezani članci Poplave - 1 Apokaliptični prizori: Evakuacije, oštećeni domovi, uništene prometnice... Oluja "atmosferske rijeke" bacila ih na koljena Slika nije dostupna Srbiji i BiH 1,8 MILIJARDI eura pomoći za poplave

Teško stanje u BiH - Nakon poplava ostali nanosi mulja visoki i do 2 metra

Selo Paraći u Donjem Hrasnom u kantonu Kalesija, istočno od Tuzle u Bosni i Hercegovini praktički da i ne postoji. Zemlja se pokrenula prije dvije noći, sve je odnijela sa sobom. Obitelji su spašavale jedna drugu, bježale glavom bez obzira, a među njima je bilo i male djece.

Odroni zemlje duboki su po 20 metara, a mještani ističu kako se ovakvo slično nešto nikada nije dogodilo. Žene i djeca evakuirani su na sigurno, a u selu su ostali samo muškarci koji pokušavaju spasiti što s emože. 'Zemlja se i dalje miče, a selo Paraći više ne postoji', javlja RTV Slon.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju