Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan čin

Odrezao si penis na Valentinovo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 26-godišnji muškarac na Valentinovo si je odrezao penis ispred štanda za prodaju voća na kineskom prestižnom sveučilištu Tsinghua. Potom je počinio samoubojstvo.

'Došao je i rekao da želi kupiti voće. No šetao je napred nazad i činilo se da nema namjeru ništa kupiti. Odjednom je zgrabio nož za voće s pulta i skinuo hlače. Potom si je odrezao penis', ispričala je vlasnica štanda gđa. Hua koja je odmah potrčala po pomoć, ali muškarac je već trčao prema dentalnoj klinici. 'Gotovo sam povratila od muke. Odmah sam pozvala policiju'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uoči Valentinova Policija upozorava na prijevare na društvenim mrežama: "Ugledan liječnik traži veliku svotu novca, a zatim i romantičan susret.." Valentinovo i inflacija - 5 Ljubav se ne kupuje ili? Nevjerojatan iznos koji se potroši za Velentinovo: Zaljubljeni će zbog inflacije morati izdvojiti još više

Dr. Li iz dentalne klinike Sveučilišta Tsinghua je kazao kako je oko podneva u kliniku došao muškarac držeći u ruci svoj 'organ'. Tražio je anesteziju, no oni su imali jedino anestetike za zube.

>> Zbog tetovaže na penisu ima trajnu erekciju

'Bio sam šokiran i rekao sam mu da ne možemo popraviti tu ranu', kazao je dr. Li. Nakon toga se muškarac okrenuo i potrčao prema sveučilišnoj bolnici. Hlače su mu bile natopljene krvlju, pišu kineski mediji.

Dežurni kirurg u bolnici je kazao kako je ozljeda bila vrlo ozbiljna. Previli su mu ranu i pripremali se poslati ga u drugu, veću bolnicu. No, dok su se liječnici konzultirali on je pobjegao. Dok su ga uzaludno tražili čuli su kako je netko skočio s balkona obližnjeg hotela, a kasnije su doznali kako se radi o istoj osobi.

Osoblje u hotelu se pak sjeća jedino toga da je neki muškarac utrčao u hotel i odmah odjurio na 3. kat gdje je skočio s balkona. I to je preživio pa je prevezen u obližnju bolnicu. Policija je u međuvremenu pokupila i njegov penis i također ga donijela u bolnicu. Ipak, ubrzo je umro jer su ozljede glave i pluća bile preteške a i izgubio je previše krvi. 

Za sada se ne zna razlog zbog čega je to sve učinio no na sveučilištu nagađaju kako je želio promjenu spola jer je bio sitne građe i oblačio se poput djevojke. Policija ta nagađanja za sada nije potvrdila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene