Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje

Odrezala suprugu penis i bacila ga u smeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Kalifornije nikako se nije mogla pomiriti s razvodom braka sa svojim suprugom. Odlučila mu je odrezati penis, a nakon što je to i učinila, bacila ga je u kantu za smeće.

Catherine Becker, 48-godišnjakinja sve je pomno isplanirala. Prvo je suprugu skuhala večeru i usput mu u jelo stavila nekakvu vrst droge u hranu, kako bi ga uspavala.

Pročitajte i ovo Požari pustoše Kaliforniju (Foto: Dnevnik.hr) - 7 SURADNIK NOVE TV: Strava u Los Angelesu - ''Kuće do temelja izgore za 20-ak minuta. Imate samo nekoliko trenutaka za spašavanje žive glave...'' U okrugu Ventura najmanje 50 tisuća ljudi je dobilo uputu da napusti domove (FOTO: Screenshot) Najteži izazovi Požari se šire Kalifornijom: Očekuje se stvaranje "iznimno opasnih uvjeta"

Kad se suprug probudio, bio je vezan za krevet i nije se mogao pomaknuti. Gospođa Becker mu je za to vrijeme nožem podrezala penis i bacila ga u kantu za smeće, izvijestila je losanđeleska policija, prenosi Daily Mail.

Nakon učinjenog djela Becker je sama pozvala hitnu službu, a njezin 52-godišnji suprug prebačen je u bolnicu u teškom stanju te je podvrgnut operaciji. Policija je u njihovom domu pronašla nož, kojim je 48-godišnja Becker osakatila supruga, te uže kojim ga je vezala.

Becker je policiji navodno rekla i kako je njezin suprug 'zaslužio što je dobio', a doznali su i kako su njih dvoje u postupku razvoda braka. Protiv nje je podnesen čitav niz kaznenih prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene