Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je kamenje počelo padati po 13-godišnjoj Gracie Johnson i njezinoj obitelji koja se nalazila na planinskoj stazi u Buena Visti, njezin je otac skočio na nju i tako je spasio.


Vlasti kažu kako je Gracie Johnson (13) jedina preživjela smrtonosni odron kamenja u kojem je poginulo pet članova njezine obitelji, uključujući njezine roditelje, sestru i dva rođaka koji su im bili u posjeti, javlja CNN.

Vezani članci Sudar blizu Zračne luke Užas kraj zagrebačke zračne luke: U sudaru dva automobila jedna osoba poginula Nesreća na Krku - 1 Stravična nesreća na Krku: Vozač prešao u suprotnu traku, automobil planuo odmah nakon sudara, izgorjele dvije osobe

'Spasilac isprva nije vidio tinejdžericu zarobljenu ispod hrpe kamenja, ali čuo je njezin vrisak. Potom je vidio kako joj ruka viri ispod kamenja', rekao je zamjenik šerifa John Spezze.

Stravičan događaj na popularnoj planinarskoj stazi šokirao je gradić u blizini u kojem stanuje oko 3.000 stanovnika. Ali nitko nije iznenađen onime što je tinejdžerica rekla muškarcu koji ju je izvukao iz ruševina, a to je da joj je život spasio njezin otac Dwayne Johnson.

>> Tragedija na kamelonomu: U odronu kamena poginuo radnik

'Rekla mi je da je njezin otac skočio na nju kako bi je zaštitio kada je na nju počelo padati kamenje', rekao je drugi zamjenik šerifa Nick Tolsma.

Stanovnici Buena Viste to su i očekivali od ovog trenera nogometa u tamošnjoj srednjoj školi. 'On bi to učinio za bilo koje dijete', kaže Jennifer Eggleston, obiteljska prijateljica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook