Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Whitney Beseler od puta prema milijunu oprostila se već nakon prvog pitanja...


Whitney Beseler nastupila je u utorak u australskoj verziji kviza 'Tko želi biti milijunaš'. Kada je sjela nasuprot voditelju Eddieju McGuireu sigurno nije očekivala da će već nakon prvog pitanja njezin put prema milijunu završiti.

Vezani članci Josip Kokić pronašao prsten, sad traži i vlasnika Dočasnik Josip pronašao vjenčani prsten, ali nikako da nađe vlasnika: "Pitao sam na sve strane, išao čak u matični ured... ali ništa" Tko želi biti milijunaš? (Foto: Twitter) Prvi put u 13 godina otvorio pitanje za milijun funti i odustao, znate li vi odgovor?

'Koji od navedenih nije komad nakita koji se obično nosi kao simbol veze između dvoje ljudi', glasilo je prvo pitanje. Ponuđeni odgovori bili su: zaručnički prsten, prsten koji se obilježava godišnjica, vjenčani prsten i - burger prsten (poznati australski čips).

VIDEO Natjecateljicu u bikiniju srušio na pod i razbio joj nos

Iako se odgovor činio logičnim, nije bio takav za Whitney. Odlučila je da je točan odgovor onaj pod slovom 'B', odnosno 'prsten kojim se obilježava godišnjica'.

Djevojka je izgedala poprilično samouvjereno, a kod istog odgovora ostala je i kada joj je voditelj predložio da još jednom razmotri sve opcije.

Riješite kviz i otkrijte koliko je star vaš mozak!

Nakon toga nije bilo povratka pa je odgovor 'B' zaključan kao njezin konačni odgovor. I bio je, naravno, pogrešan, a Whitney je ubrzo shvatila što je napravila. Voditelju je priznala da se nikada u životu nije tako osramotila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook