Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pakistansko pravosuđe odbacilo je još jednu optužnicu za korupciju protiv Asifa Alija Zardarija, koji je novi čelnik oporbe nakon ubojstva njegove supruge Benazir Bhutto.


Pet optužnica protiv Zardarija već je odbačeno 5. ožujka te je preostala još samo jedna optužnica o kojoj će 14. ožujka raspravljati antikorupcijski sud u Rawalpindiju, kazao je Zardarijev branitelj Faruk Naik.

Vezani članci Hasan Rohani, iranski predsjednik Iranski parlament podigao optužnicu protiv predsjednika države, optužuju ga da je zanemario zakone Ivica Todorić Todorić na optužnicu tešku 18 milijardi kuna tek odmahuje rukom: "Ma to će pasti k'o kruška". Komentirao i prodaju Leda

Odustajanje od sudskog progona protiv novog čelnika oporbe smatra se provedbom službene amnestije koju je bračnom baru u listopadu 2007. godine zajamčio predsjednik Pervez Musharraf, kada im je dopustio povratak u domovinu iz višegodišnjeg egzila.

Bhutto, predsjednica Pakistanske narodne stranke, ubijena je u atentatu na predizbornom skupu 27. prosinca u Rawalpindiju, a njezin suprug preuzeo je vodstvo stranke koja je pobijedila na parlamentarnim izborima 18. veljače.