Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odbačena optužnica protiv supruga Benazir Bhutto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistansko pravosuđe odbacilo je još jednu optužnicu za korupciju protiv Asifa Alija Zardarija, koji je novi čelnik oporbe nakon ubojstva njegove supruge Benazir Bhutto.

Pet optužnica protiv Zardarija već je odbačeno 5. ožujka te je preostala još samo jedna optužnica o kojoj će 14. ožujka raspravljati antikorupcijski sud u Rawalpindiju, kazao je Zardarijev branitelj Faruk Naik.

Pročitajte i ovo Dokumenti Oglasila se i odvjetnica Na prijevaru preuzeli vrijedne dionice: Potvrđena optužnica protiv ministrovog sina i njegovog punca Vlasta Pavić i Milan Bandić šteta 100.000 eura Bivša gradonačelnica Zagreba optužena da je izvukla novac iz tvrtke Putinova masera

Odustajanje od sudskog progona protiv novog čelnika oporbe smatra se provedbom službene amnestije koju je bračnom baru u listopadu 2007. godine zajamčio predsjednik Pervez Musharraf, kada im je dopustio povratak u domovinu iz višegodišnjeg egzila.

Bhutto, predsjednica Pakistanske narodne stranke, ubijena je u atentatu na predizbornom skupu 27. prosinca u Rawalpindiju, a njezin suprug preuzeo je vodstvo stranke koja je pobijedila na parlamentarnim izborima 18. veljače.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene