Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da se smrzneš

Od rutine do gotovo tragedije u 10 sekundi: Pogledajte trenutak pada helikoptera u Arkansasu

Pad helikoptera u Arkansasu (Foto: Little Rock Police Department/Facebook)
Pad helikoptera u Arkansasu (Foto: Little Rock Police Department/Facebook) Foto: Little Rock Police Department/Facebook
Prilikom polijetanja na policijskom poligonu za vježbanje u Little Rocku u američkoj saveznoj državi Arkansas srušio se policijski helikopter. U nesreći je ozlijeđen jedan policajac, prenose američki mediji.

Iz zasad neutvrđenih razloga, pilot helikoptera na trenažnom policijskom poligonu izgubio je nadzor nad helikopterom prilikom polijetanja te se letjelica nakon desetak dramatičnih sekundi nagnula i srušila na tlo.

Pročitajte i ovo Požar nakon pada helikoptera u Rusiji Čeljabinska oblast Srušio se i izgorio FSB-ov helikopter u Rusiji: Poginuli svi članovi posade Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

Pri padu, rotor helikoptera odlomio se i raspao, a sve to promatrao je i jedan policajac koji je prethodno rukama signalizirao pilotu da obustavi let. Kad je bilo jasno da će doći do nesreće, navedeni je policajac, da se makne iz potencijalno opasne situacije, utrčao u prostorije policijske postaje.

U nesreći, koja se dogodila 16. kolovoza, ozlijeđen je umirovljeni policajac. Snimku je na svojoj stranici na Facebooku objavio Little Rock Police Department.

Riječ je bila o helikopteru Bell TH-67, koji je u nesreći potpuno uništen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene