Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjećaj gađenja

Oca je upoznala s 19, a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnjakinja je nakon susreta s ocem mrzila samu sebe.

Natasha Rose Chenier (24) otkrila je na blogu Jezebel kako je imala seksualne odnose sa svojim ocem nakon što ga je upoznala s 19 godina. U šokantnoj objavi objasnila je da se njezin otac htio seksati s njom od prvog trenutka kada ju je ugledao. A dvije godine nakon upoznavanja prakticirali su oralni seks.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

No, nakon čina mrzila je samu sebe i uvijek bi ostao osjećaj gađenja. Povraćala bi u kupaonici, piše Metro.

'Nisam imala pojma što je normalno u odnosu oca i kćeri. Mi smo se grlili i osjećala sam se sigurno', napisala je djevojka koja živi u Vancouveru, a oca je nakon pronalaska nekoliko puta posjećivala u njegovom domu na Jamajci.

Pismo mladenke roditeljima: Niste pozvani!

Tijekom njezinih posjeta spavali su skupa u krevetu, a kada je imala 21 godinu posjetila ga je posljednji put.

Njezin otac tada ju je uznemirio paljenjem porno kanala. Počeo ju je tješiti, a onda se dogodilo. Nekoliko puta imali su oralni seks, unatoč njezin pokušajima da se odupre tome i osjećajima koji su se javljali nakon čina.

Zadnju večer zaključala se u spavaću sobu ispunjena sramom, a sljedeći dan otac ju je odvezao u zračnu luku. Nakon toga više se nisu vidjeli, a ona je odlazila na terapiju koja joj je pomogla da shvati da ono što se dogodilo nije njena krivica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene