Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Objesio se nakon lažne optužbe za silovenje žene i djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
51-godišnji Ian Adams suspendiran je, a potom i otpušten iz IKEE nakon što su njegovi poslodavci primili pismo u kojem ga se optužuje za silovanje jedne žene i njezino dvoje djece. Nakon otkaza, zaredali su i drugi problemi i Adams se na kraju objesio.

Autor pisma upravi IKEE predstavio se kao novinar u lokalnim novinama, no ime i adresa su naravno bili lažni. Još nije otkriveno tko je napisao pismo. 

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Londonska je policija potvrdila kako Adams nikada nije bio uhićen ili optužen za neki seksualni prijestup, niti su imali ikakve informacije koje bi ga s time povezivale. 

Adamsov život je krenuo nizbrdo nakon što se pokušao oporaviti od lažnih optužbi. Posao koji je izgubio u siječnju nije uspio vratiti nazad, pa je počeo piti. Problemi s alkoholom doveli su do problema u vezi, pa je posljednje dane, umjesto u stanu u kojem je do tada živio, proveo spavajući u šupi. 

"Da nije bilo tog pisma siguran sam da bi još bio među nama. Bio je otimistična osoba i uvijek je s veseljem išao na posao. A onda je ostao bez svega. Bio je sve potišteniji i u biti smo trebali vidjeti neke znakove", rekao je jedan od susjeda. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene