Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Znak s neba'

Objektiv kamere pao na kuću i probio krov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite šok koji je 55-godišnja Debbie Payne doživjela kad joj je krov kuće probio - objektiv kamere.

55.godišnja Debbie živi u mirnom gradiću Petaluma u Kaliforniji. Prije nekoliko dana dok je boravila u kući čula je glasan udarac s visine. Kad se popela u potkrovlje imala je što i vidjeti. Nasred krova je bila rupa, a jedan prozor je bio razbijen.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

Krivac se nalazio vani, na prilazu susjednoj kući, a radilo se o Canonovu objektivu teškom oko jedan kilogram, a nitko ne zna na koji način je pao s neba. Lokalna policija pokušava doći u trag vlasniku objektiva preko serijskog broja i ispituje se mogućnost je li objektiv možda ispao iz zrakoplova. Glasnogovornik agencije za zračnu sigurnost kazao je kako nikad nije čuo da je netko bacio objektiv iz zrakoplova te da bi dokazati nešto slično bilo jako teško.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene