Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka tinejdžerka

Objavila fotku sinčića s cigaretom, došla policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka tinejdžerka pod policijskom je istragom nakon što je na svom Facebook profilu objavila fotografije šestomjesečnog sina s cigaretom u ustima.

Rebeccu Davey, 18-godišnju majku iz Essexa, policiji su prijavili njezini Facebook prijatelji nakon što su vidjeli kakve fotografije svog dječaka Olieja objavljuje, piše Daily Mail. Na slikama se vidi dječak sa nezapaljenom cigaretom u ustima. Odmah po posjetu policije, Rebecca je na Faceu napisala da ju je netko prijavio zbog slike djeteta.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život

Policija je izvijestila kako su bili u domu mlade majke, ali da nisu primijetili ništa zbog čega bi se predložilo oduzimanje dječaka. No, Rebecca je sada pod pojačanim nazorom socijalne službe.

Facebook je britanska tinejdžerica uskoro ispunila porukama ljubavi prema sinčiću. Neki prijatelji pružili su joj potporu, ali drugi sumnjaju u njezine majčinske sposobnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene