Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Objavljene nove fotografije tragične nesreće Lady Di

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od deset godina nakon smrtonosne prometne nesreće princeze Diane u britanskim su medijima objavljene nove snimke kobne noćne vožnje Parizom.

Fotografije su prije toga prezentirane jedanaestorici članova porotničkog vijeća koje u novo sudskoj istrazi pogibije princeze Diane i njezinog prijatelja Dodija Al Fayeda trebaju odlučiti da li je to doista bio nesretan slučaj ili ubojstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj Diana: Britanski istražitelji ipak u Parizu Slika nije dostupna Počela istraga o smrti Lady Di

Snimke prikazuju Dianu na stražnjem sjedalu vozila u kojem je poginula netom prije no što se auto zabio u stup u pariškom tunelu. Diana se na snimkama osvrće gledajući vjerojatno gdje su paparazzi koji su progonili vozilo.

Diana i Dodi su zajedno s vozačem Henri Paulom poginulo 31. kolovoza 1997.

Vijeće porotnika sastavljeno od šest žena i petorice muškaraca danas će pregledati i videosnimke koje dosada nisu objavljivane. Dodijev otac Mohamed Al Fayed uvjeren je da se iza prometne nesreće skriva urota britanske kraljevske kuće da se "riješi odmetnute" princeze i njezina životna partnera. Britanska kraljica i njezina obitelj ne bi mogli podnijeti, kako nepokolebljivo tvrdi Mohamed Al Fayed, da se Diana udala za muslimana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene