Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pridružila se militantima

Užasnula svijet fotografijom svoje bebe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj 20-godišnje djevojke šokirala se kada je odlučila napustiti svoj dom i pridužiti se militantima Islamske države.

Žena koja je napustila Britaniju kako bi se pridružila militantima Islamske države objavila je šokantnu fotografiju bebe koja drži pušku AK-47.

Pročitajte i ovo Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno

Aqsa Mahmood (20) užasnula je svoje roditelje kada se zaputila u Siriju gdje se udala za džihadista. Poručili su joj da ih je izdala, piše Daily Star.

Muzaffar i Khalida, inače stanovnici Glasgowa, kćeri su poručili da ju još uvijek vole, ali da sada na prvo mjesto moraju staviti njezinog brata i sestru nakon što je ona svojim potezom izdala ne samo njih, nego i njihovu zajednicu, te ljude Škotske.

Džihadisti IS-a oteli 40 muškaraca

Objasnili su da su bili užansuti saznanjem da je otputovala u Siriju i dodali da se ovako nešto očito može dogoditi bilo kojoj obitelji.

'Našu kćer učili smo da poštuje ljude. Ona može vjerovati da su džihadisti ISIS-a njezina nova obitelj, ali oni to nisu i jednostavno je iskorištavaju', poručili su roditelji.

Ona je sada u braku s jednim od boraca IS-a, a osim djeteta s oružjem u ruci objavljuje i druge stravične fotografije na društvenim mrežama na kojima i sama drži oružje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene