Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obitelji organizirale vlastitu potragu za posadom katamarana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelji trojice Australaca, tajanstveno nestalih na moru nakon otkrića njihova katamarana, obznanile su kako će sami nastaviti potragu, koju su prethodnog dana prekinule sigurnosne službe.

Policija je ocijenila kako nestali nemaju nikakvih izgleda da tako dugo prežive u vodi, čime je prekinuta potraga. 

Pročitajte i ovo Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma I dalje traje potraga za Dankom bilo je zlostavljanja Tužiteljstvo se oglasilo o smrti Dalibora Dragijevića: Bio je osumnjičen da je s bratom sakrio tijelo malene Danke

No obitelj se s tim, čini se, ne slaže. U ponedjeljak bi tri charter broda koje su unajmili trebali pretražiti otoke u tom području. Obitelj se nada kako se jednog od njih posada domogla plivajući i ondje sklonila, kazao je Shane Webber, sin James Tunsteada, jednog od nestalih.

Proteklog je četvrtka 'KAZ II', 12-metarski katamaran, pronađen bez posade na sjeveroistoku Australije, blizu Velikog koraljnog grebena. Motori su radili, a stol je bio pristavljen za obrok.

Trojica putnika koji su bila u brodu - Derek Batten (56) i dva brata Peter i James Tunstead (69 i 63), prema riječima njihovih bližnjih iskusni su i oprezni nautičari čiji se nestanak čini neshvatljiv.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene