Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržan u pritvoru

Obamin stric uhićen zbog vožnje u pijanom stanju i ilegalnog boravka u SAD-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davno izgubljeni stric američkog predsjednika Baracka Obame uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju i pritvoren bez prava na jamčevinu zbog ilegalnog boravka u SAD-u, nakon što je navodno policiji rekao da će jamčevinu urediti preko Bijele kuće.

67-godišnji Onyango Obama uhićen je 24. kolovoza u Framinghamu, 30 km zapadno od Bostona, nakon što se po navodima policije, nije zaustavio na znaku stop i gotovo izazvao sudar policijskog vozila i svog terenca, izvijestili su američki mediji.

Nakon što je uhićen, upitan je želi li telefonski poziv da dogovori jamčevinu. 'Mislim da ću nazvati Bijelu kuću', kazao je prema policijskom izvješću.

Onyango Obama, podrijetlom iz Kenije, polubrat je pokojnog oca američkog predsjednika. On se izjasnio da nije kriv i zadržan je u pritvoru bez jamčevine po nalogu američke Imigracijske i carinske službe.

ICE je objavio da za njega od ranije postoji nalog za deportaciju zbog ilegalnog boravka u zemlji.

Bijela kuća nije imala komentara. Predsjednik Obama, tragajući za svojim korijenima u memoarima spominje strica Omara, koji odgovara Onyango Obami i ima isti datum rođenja, izvijestio je list Newsday.

CNN navodi kako je administracija službeno potvrdila da je uhićeni čovjek polubrat Obamina oca, bez iznošenja drugih komentara. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Pred očima policajca Nije pojeo zadaću, ali jest vozio? Pijani vozač tvrdio policiji da je za volanom bio njegov pas i pokušao pobjeći Joe Biden BRUJANJE AMERIČKIH MEDIJA VIDEO Biden opet šokirao sve prisutne: Zabunom rekao da mu je sin poginuo u ratu u Iraku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene