Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdnje tabloida

Obama u ljubavnoj aferi s vlastitom pomoćnicom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
List The National Enquirer optužuje američkog predsjednika Baracka Obamu da je u ljubavnoj vezi s vlastitiom pomoćnicom, Verom Baker. List navodi da sve može potvrditi snimka hotelske nadzorne kamere.

35-godišnja Baker radila je za Obamu još tijekom njegove kampanje za Senat 2004., kada se navodno afera i dogodila.  Vera Baker odbacuje optužbe o ljubavnoj aferi s predsjednikom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vratio se s Balija Mladež HDZ-a dočekala Jakovinu: 'Dobro došli s ljetovanja, ministre!' Slika nije dostupna Javnost protiv intervencije 'SAD je spreman provesti vojne opcije u Siriji'

Vozač limuzine, koji je ostao anoniman, izjavio je za tabloid da je upravo on dovezao Veru u hotel s predsjednikom, a da je tek kasnije saznao da je u tom hotelu Obama trebao provesti noć. Vozač je izjavio da je Veru čekao u predvorju da se ona presvuče. 'Koliko sam znao ona nije imala sobu u tom hotelu i nije tamo trebala odsjesti pa mi je sve to bilo malo čudno,' ispričao je .

Rekao je da je na aerodromu pokupio i Veru i Obamu te ih vozio na razne lokacije. 'Oko 22.30 sati sam ih dovezao do hotela u koji su ušli zajedno. Moje usluge tu večer više nisu trebali. Nije bilo pokazatelja da će napuštati hotel,' rekao je vozač.

The Enquirer prenosi da su istražitelji koji vjeruju u istinitost afere potvrdili vozačev račun. List dodaje da će doći do pravog skandala ako snimke kamere izađu u javnost. Ipak, mnogo je informacija koje nedostaju i zbog kojih je ova priča 'u zraku'. Operativci koji su protiv Obame istražuju ovu navodnu aferu, a neki nude 1.367 milijuna dolara nagrade za informaciju koja bi to mogla potvrditi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene