Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabrinuti predsjednik

Obama poziva republikance na suradnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obama je u četvrtak pozvao sve republikanske i demokratske čelnike u Kongresu na sastanak u Bijelu kuću, kako bi razgovarali o gospodarstvu, smanjenju poreza i pomoći za nezaposlene.

'Mislim da su birači poslali jasnu poruku kako žele da se usredotočimo na gospodarstvo i radna mjesta, te da unaprijedimo ovu zemlju', kazao je Obama. Američki predsjednik rekao je kako želi sastanak obaju stranaka na kojem će tema biti gospodarstvo, te je izrazio želju da Senat ratificira novi sporazum o ograničenju nuklearnog naoružanja s Rusijom- START.

Pročitajte i ovo Milijuni gledali potpunu pomrčinu Sunca milijuni gledali u nebo VELIKA GALERIJA Spektakularna potpuna pomrčina Sunca: "Jedan od najemotivnijih događaja koje čovjek može doživjeti" Ilustracija TIJESNA POBJEDA Republikanci osvojili većinu u Zastupničkom domu: Kakve će posljedice osjetiti Ukrajina?

>> Obama: Preuzimam odgovornost za poraz na izborima

Obamini demokrati u utorak su pretrpjeli su katastrofalni poraz na izborima ua Kongres, izgubivši najmanje 60 mjesta i većinu u Predstavničkom domu, dok su u Senatu zadržali minimalnu većinu od 51 mjesto. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene