Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvala timu koji je vodio kampanju

Obama opet u suzama: Evo što ga je rasplakalo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barack Obama uputio je emotivan govor zahvale svom timu koji je vodio predsjedničku kampanju.

Jutro nakon izbora koje je ponovno osvojio, američki je predsjednik Barack Obama uputio emocionalnu zahvalu svom timu koji mu je vodio kampanju, piše Yahoo News. Tim se sastoji od nekoliko stotina mladih ljudi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ovo će se pamtiti Deset stvari koje su obilježile američke predsjedničke izbore Slika nije dostupna Vratio se u Washington Obami i dalje stižu čestitke, ali i nova očekivanja

'Ono što ste vi postigli ući će u povijesne anale i o tome će se čitati i tomu će se diviti', kazao je Obama u sjedištu kampanje u Chicagu. Govor je bio toliko dirljiv i emotivan da je Obami natjerao suze na oči, a tim je oduševljeno pljeskao.

>> Zadovoljstvo diljem svijeta: 'Nadamo se još boljoj suradnji s SAD-om'

'Kad dođem ovdje i pogledam vas, ono što mi padne na um nije da me podsjećate na mene u vašim godinama, nego to da ste vi na toliko načina bolji od mene. Pametniji ste, organiziraniji i efikasniji', kazao je Obama timu.

Ovo je već drugi put u kratkom vremenu da su kamere zabilježile emotivnog Obamu. U četiri godine svog prvog mandata nikad nije viđen kako javno plače.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene